torstai 21. toukokuuta 2009

Mitä mukaan?

Tässä hieman listaa mitä voitte ottaa mukaan tapaamiseen:

* leimasimia, leimapaperia, puhdistysainetta / pyyhkeitä jos haluatte vaihdella leimakuvia
( minulta voi kyllä ostaa yksittäisiä papereita jos itseltä loppuu paperit kesken tai ei muistu mukaan)

* valokuvia jos haluaa skräppäillä ja mahdollisesti paperia ja koristeita jos ei halua ostaa paikan päältä

* ATC - kortteja jos haluat vaihdella

* kirpputorille voi tuoda tavaraa mitä on ylimääräisiä ;)

* erilaisia papereita voi ottaa mukaan jos haluaa leikellä leikkureilla itselleen esim. kukkia ( minä otan mukaan eri kokoisia retrokukka leikkureita joita voi lainailla )

* pientä rahaa / käteistä mahdollisia ostoksia varten

Tietenkin voit ottaa mukaan mitä vaan mitä luulet tarvitsevasi askartelussa esim. kaksipuoleista teippiä, koristeita, sakset, paperileikkurin, liimaa mitä vaan.
Mitä nyt jaksat kantaa ja viitsit mukaan ottaa.

Minulla on pakattuna cuttelbugin laite ja stanssit, retrokukka leikkurit, tilda kirjoja pari, saksia ja kyniä yms. Myös erilaisia askartelulehtiä joista voi katsoa vinkkejä ja malleja. ( Näitä siis saa lainailla. )
Sekä kahvipusseja! Itselläni ei ole aikaa tehdä niistä mitään, mutta jos jollain on projekti kesken tai haluaa kokeilla niin minun pussit saa ottaa mukaansa sitten ken haluaa .

- Satu¤

3 kommenttia:

  1. Tein juuri listaa siitä, mitä itse otan mukaan, ja näyttäisi tulevan skräppäilypäivä, eli otan mukaan reissualbumiprojektin. Pakkaan myös joitain valmiita sivuja, jos joku haluaa katsella, ja muutaman ideakirjan. Ja kirpparitavaraa :) Pian nähdään -- jännää!

    VastaaPoista
  2. Mie otan mukaan lehtileikkurin jolla saa leikata, se vaan tykkää aika ohkasesta paperista (kartonkia saa kokeilla, mut leikkuri saattaapi jumittaa..)

    VastaaPoista
  3. Minullakin siis huomenna mukana cuttlebug, kohokuviointikansiot, stanssit. Lisäksi yksi lehtileikkuri ainakin ja Tilda-kirjoja.

    VastaaPoista